Angajaţii unei firme de curierat cu punct de lucru în judeţul Olt au fost ridicat de poliţişti, în urma unor percheziţii, fiind acuzaţi că şi-ar fi însuşit bunurile din coletele expediate sau le-ar fi înlocuit cu produse de o calitate inferioară.

Potrivit IPJ Olt, 10 percheziţii s-au desfăşurat în acest dosar de înşelăciune, miercuri dimineaţa.

Anchetatorii arată că, în perioada mai 2020 – iunie 2021, mai mulți angajați ai unei societăți comerciale, ce are ca obiect de activitate efectuarea de activități de curierat rapid, cu puncte de lucru și în județul Olt, sunt bănuiți că, în timpul serviciului, și-ar fi însușit pe nedrept bunurile care le erau predate spre expediere sau le-ar fi înlocuit cu diverse bunuri, de o calitate inferioară.

Ulterior, aceştia ar fi întocmit documentația necesară pentru a ajunge la destinatar ori pentru a fi returnate expeditorului, cauzând astfel un prejudiciu material în dauna expeditorului, iar, în unele cazuri, în dauna beneficiarului.

Şase persoane au fost ridicate pentru audieri. Valoarea totală a prejudiciului urmează a fi stabilită.

„În urma percheziţiilor, 6 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate”, transmite IPJ Olt.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentProcesul foştilor parlamentari din Olt, care vor înapoi pensiile speciale, s-a mutat la Bucureşti
Articolul următorBilanț Covid-19 îngrijorător: Aproape 11.000 de infectări în ultimele 24 de ore