Peste 15.500 de cosmetice contrafăcute sau provenite din contrabandă, sume de bani în lei și euro, toate acestea au fost confiscate, joi, de către polițiștii doljeni, în urma unor percheziții efectuate în localitățile Craiova și Caracal.

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că au fost făcute șase percheziţii domiciliare, în Craiova și Caracal, persoanele suspectate că dețineau astfel de bunuri având vârste cuprinse între 30 și 39 de ani.

„Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit 15.566 de produse cosmetice purtând însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, pentru care nu s-au putut prezenta documente de originalitate sau autenticitate, valoarea acestora fiind de aproximativ 390.000 de lei, precum şi 16 litri de băuturi alcoolice, fără timbru de marcaj fiscal, în valoare de 3.500 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bunurile, care ar fi urmat să fie comercializate, au fost confiscate, iar poliţiştii au indisponibilizat 37.950 de lei și 5.550 de euro.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Articolul precedentPreşedintele unei filiale PNL din Olt, demisie din partid
Articolul următorStănescu a renunţat la funcţia de preşedinte executiv al PSD