Părinții care au solicitat un loc la creșă pentru copiii lor pot consulta punctajele afișate la sediul Direcției de Asistență Socială. Acestea au fost calculate în baza documentelor depuse, iar în funcție de creșa pentru care a optat fiecare, se va face lista finală a celor care au prins un loc.

Mai bine de 170 de familii au depus solicitări pentru a-și duce copiii la creșă, din toamnă. Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat, iar ieri după-amiază s-au afișat punctajele calculate. Cei nemulțumiți le pot contesta. „Se pot depune contestații, însă cei nemulțumiți trebuie să știe că acestea se vor soluționa numai în baza documentelor depuse deja la dosar. Nu se acceptă documente aduse în completare, în afara termenului stabilit de la bun început pentru depunerea solicitărilor”, a precizat Nora Popescu, directorul DPAS Slatina.

Perioada de depunere a contestațiilor se încheie pe 26 iulie, urmând ca pe 5 august să fie aflate rezultatele finale. Vor fi și anul acesta mulți copii care nu vor avea un loc la creșă, având în vedere că numărul locurilor disponibile pentru anul școlar următor este de 66. Vor avea prioritate cei care ai au frați și surori la creșă sau la grădiniță, cei ai căror părinți merg la serviciu sau își vor relua activitatea din toamnă, dar și familiile care au optat pentru creșa aflată în apropiere de locuința lor.

Toate criteriile de selecție, dar și punctajele aferente au fost înscrie pe cerere și sunt cunoscute de solicitanți.

Articolul precedentSediu nou pentru Centrul de Excelenţă Olt. Au început lucrările
Articolul următorLeş şi Klemm, vizită la Baza NATO de la Deveselu