????????????????????????????????????

Construcţia unui imobil cu un etaj care va găzdui Centrul Judeţean de Excelenţă Olt a început la Slatina, pe strada Zmeurei.

Potrivit primarului Emil Moţ, investiţia se ridică la 435.480 lei, fără TVA, termenul de execuţie fiind de 12 luni. Sursa finanţării este din bugetul local al Slatinei.

Suprafaţa construcţiei propuse este de 112 metri pătraţi. La parter va funcţiona un birou de informatică şi o sală de documentare, în timp ce la etaj va funcţiona biroul conducerii.

„Primăria Slatina este parte a acestui proiect şi susţine, la rândul ei, performanţa investind în educaţie. Nu ne mulţumim cu promisiuni, strategii şi proiecţii bugetare, ci faceea ceea ce orice administraţie responsabilă ar trebui să facă: găsim resursele financiare şi investim acolo unde est enevoie – în reabilitarea unităţilor de învăţământ, construirea de unităţi şcolare, cum este cazul Centrului de Excelenţă, grădiniţe şi creşe moderne, renovarea bazelor sportive. Rezulatele obţinute de elevi ne-au surprins de fiecare dată şi sunt motivaţia noastră pentru a face şi mai mult şi a ţinti mai sus”, a declarat Moţ.

Articolul precedentPrimăria Slatina înlocuieşte lifturile blocurilor din oraş | Când încep lucrările
Articolul următorPeste 170 de solicitări pentru creșele din Slatina. Numărul locurilor este mult mai mic