Tinerii care au ieșit anul acesta de pe băncile școlii vor putea sta mâine față în față cu angajatorii, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul este organizat de Agenția de șomaj, la Slatina și Caracal.

Oferta de locuri de muncă este una bogată, peste 500 de joburi fiind puse la bătaie de patronii olteni.  „Pentru această bursă, au fost contactați 63 de agenți economici, din care 45 au confirmat participarea, cu un număr de 545 locuri de muncă vacante, din care 28 sunt pentru persoane cu studii superioare. Principalele meserii căutate sunt: inginer construcții civile, inginer mecanic, drumuri, inginer nave, lucrător comercial, frizer, manichiurist, zidar rosar, instalator, sudor, mecanic utilaje, șofer, operator confecționer”, a declarat Elena Iordache, purtătoarea de cuvânt a AJOFM Olt.

La Slatina, bursa va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar la Caracal la sediul agenției locale de șomaj, evenimentele fiind programate să înceapă la ora 9.00. În evidențele AJOFM sunt înregistrați 796 de absolvenți care și-ar putea găsi un job mâine, dar pot participa la bursă și alte persoane care vor să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă.

 

Articolul precedentPrimăria din Caracal vrea să construiască un adăpost pentru câini fără stăpân
Articolul următorSlatina: Colectarea selectivă a deşeurilor, promovată de elevii unui liceu