Opt amenzi în valoare totală de 11.000 lei au fost aplicate, duminică seara, în urma unei petreceri private care a fost întreruptă de poliţişti în oraşul Corabia.

Potrivit IPJ Olt, petrecerea a fost întreruptă în jurul orei 20.00.

„În jurul orei 20.00, în timp ce desfășurau activități pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse în această perioadă, două echipe mixte formate din polițiști și jandarmi au întrerupt o petrecere privată, organizată pe raza orașului Corabia. Au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare totală de 11.000 lei. Astfel de activități vor fi desfășurate zilnic în întreg județul Olt, atât în mediul urban, cât și în mediul rural”, transmit reprezentanţii IPJ Olt.

Rata de incidenţă a cazurilor de coronavirus a ajuns la 1/1.000 în oraşul Corabia, însă în urmă cu aproximativ două săptămâni aceasta sărise de 4 cazuri la mie.

 

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentCulisele statului paralel. Cum a devenit România ȚARA SPIONILOR – mineriadele și jocurile piramidale de după ’89
Articolul următorFlorin Cîțu: De la 1 iunie începe revenirea românilor la normalitate