Furtuna puternică de noaptea trecută a devastat Plaja Olt. 30 de umbrele au fost smulse de rafalele de vânt și au fost recuperate cu greu de pe Olt. Piscinele sunt pline de nisip, iar angajații Clubului Nautic lucrează de aazi-dimineață să le curețe și să pună totul la punct.

Umbrelele solide au zburat la propiu, din cauza vijeliel și au fost purtate zeci de metri, ajungând pe apele Oltului. Când au ajuns dimineață la serviciu, angajații complexului de agrement au decis să închidă plaja, pentru că tot spațiul devenise nefuncțional.

„Am găsit multe umbrele smulse de vânt. Le-am recuperat pe toate, însă trebuie să le reparăm, pentru a le putea instala din nou pe plajă. În prezent, angajații clubului aspiră nicipiul din piscină și sperăm ca până mâine să reușim să punem totul la punct, să putem deschide”, a explicat Mihaela Stana, directorul de marketing al Clubului Sportiv Municipal.

Articolul precedentRezultate BAC 2019: Promovabilitate de 66% în Olt- Top licee
Articolul următorManevre la BAC, pentru creșterea procentului de promovabilitate- Tactica liceelor cu candidați nepregătiți