Secția Pneumologie a Spitalului Județean, care funcționează la Scornicești, va beneficia de lucrări ample de modernizare. Consiliul Județean va aloca peste 3,2 milioane de lei pentru refacerea etajelor II și III ale imobilului, dar și a instalațiilor electrice și sanitare și pentru înlocuirea tâmplăriei vechi.

Modernizat parțial în 2008, imobilul în care funcționează Secția Pneumologie a Spitalului Județean va fi reabilitat complet, în următorii doi ani. Consiliul Județean a aprobat indicatorii tehnico-economici ai unui proiect care prevede refacerea completă a etajelor II și III. Documentul a primit avizul consilierilor locali. „Am aprobat indicatorii acelor modernizări, sunt aproximativ 3,2 milioane pentru ambele etaje, urmând ca ulterior ele să fie scoase la licitație și, probabil, într-o perioadă de 2-3 ani să îl și finalizăm”, a spus Marius Oprescu, președinte CJ Olt

Lucrările sunt complexe și vizează recompartimentări ale saloanelor, amenajarea de grupuri sanitare pentru fiecare salon, dar și refacerea instalațiilor sanitare și a celor electrice. De asemenea, tâmplăria veche, din lemn, va fi înlocuită cu alta modernă, din aluminiu. Modernizarea este absolut necesară, mai ales că etajele II și III nu au mai beneficiat de astfel de lucrări, în ultimii ani.

Proiectul de modernizare își propune și creșterea numărului de paturi de care va dispune această secție care funcționează la Scornicești. Încăperi vechi, nefolosite în prezent, vor fi modernizate și transformate în saloane.

Articolul precedentSe întâmplă în Olt. Minor la volanul unui autoturism cu numere false
Articolul următorO nouă serie de verificări ale DSVSA Olt. Existenţa virusului pestei porcine, infirmată