Cei doi liberali înscriși în competiția pentru Primăria Slatina au un obiectiv clar: trebuie să obțină mai mult de 20 de procente în sondajul care va avea loc în luna martie a anului viitor. Președintele PNL Slatina, Viorel Dumitrescu, a  declarat competiția deschisă și i-a sfătuit pe Gabriel Buliteanu și Ionuț Comănescu să muncească pentru acest rezultat.

Se anunță o campanie electorală interesantă pentru cei  doi liberali care și-au anunțat oficial intenția de a candida la Primăria Slatina. Fiecare din ei are misiunea să convingă cât mai mulți alegători că merită să intre în competiția electorală pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Partidul a stabilit pentru ei și un procent minim pe care trebuie să îl întrunească la sondajele care se vor desfășura în martie 2019. „Obiectivul lor e să aibă în sondaj peste 20%. În cazul în care nu vor avea, conform statutului, poate se va alege alt candidat. Dar eu cred că unul din ei va reuși să obțină 20% dacă vor fi serioși și vor munci pentru lucrul acesta”, a spus Viorel Dumitrescu, președintele PNL Slatina.

În cadrul unei conferințe de presă susținute ieri la sediul partidului, Dumitrescu a precizat că el îi va susține pe ambii candidați, deși a  făcut referire mai întâi la Gabriel Buliteanu, un vechi membru al PNL. „Important e ca la nivel local să demarăm acțiuni și să convingem populația că suntem un partid serios, o filială unită. Trebuie să recunosc că pe Gabriel Buliteanu eu l-am sfătuit să își orienteze dorințele politice spre PNL și am reușit în mare parte. Eu îi voi susține pe amândoi, nu voi face nicio alegere care să îi favorizeze pe vreunul dintre ei”, a mai spus liderul PNL Slatina.

Articolul precedentDirectorul DSVSA, după primul caz de pestă din Olt: „Nu sacrificăm porcii!”
Articolul următorIncendiu la un bloc de locuinţe sociale din Slatina. Un mort şi cinci răniţi