Ziua Poliţiei Locale Slatina a fost marcată, vineri, pentru prima oară de la înfiinţare, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Casa Căsătoriilor de pe dealul Grădişte.

Poliţiştilor locali le-au fost alături viceprimarul Alexandru Berechet, vicepreşedintele CJ Olt, Ionuţ Ivan, dar şi reprezentanţi ai Poliţiei Naţionale şi ai Jandarmeriei.

„Ziua Poliţiei Locale este legată de simbolul creştin al sărbătorii Sfinţilor Constantin şi Elena. Această zi este un bun prilej pentru a ne afirma respectul pentru profesia de poliţist local, mulţumindu-vă tuturor pentru profesionalismul şi dăruirea de care daţi dovadă în îndeplinirea sarcinilor ce au ca prim obiectiv siguranţa cetăţenilor municipiului Slatina. Vă felicit, în primul rând, pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor încredinţate şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă socială în comunitatea noastră. De asemenea, vă adresez mulţumiri pentru modul exemplar în care vă faceţi datoria, pentru efortul constant de a oferi cetăţenilor un plus de securitate şi încredere în valorile unui stat de drept. La acest moment aniversar, putem afirma că v-aţi îndeplinit atribuţiile cu seriozitate, profesionalism, integritate şi devotament, construind astfel o poliliţie locală de care putem fi mândri”, a transmis directorul Poliţiei Locale Slatina, Bogdan Apostoliceanu.

Începând cu ora 11.00, la sediul Poliţiei Locale din strada Drăgăneşti nr. 25, s-a desfăşurat evenimentul „Ziua Porţilor Deschise”, la care au participat 50 de copii care au vizitat Dispeceratul şi au participat la expoziţia echipamentelor din dotare.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentOlt: O femeie din Tia Mare a murit, după ce a înghiţit insecticid din greşeală
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET