Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Craiova, este principalul vinovat pentru producerea accidentului rutier petrecut,  marţi după-amiază, pe drumul naţional DN 65, pe raza comunei Priseaca, cu şase autovehicule implicate, o persoană pierzându-şi viaţa şi mai multe ajungând la spital.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Olt, accidentul s-a petrecut după ce bărbatul în vârstă de 50 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul din fața sa, condus de un tânăr în vârstă de 28 ani, din Slatina, care era încadrat lângă axul drumului pentru a efectuare viraj la stânga, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu ansamblul de vehicule, condus de  un alt bărbat de 48 de ani, din Pitești.

Ulterior, ansamblul de vehicule a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune laterală cu un microbuzul care circula din direcția Slatina- Pitești, condus de un tânăr în vârstă de 31 de ani, din judeţul Dolj.

De asemenea, un alt ansamblul de vehicule format din cap tractor și semiremorca, condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Giurgiu, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, din București, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta, după care a fost proiectat într-unul dintre vehiculele implicate în eveniment.

Un bărbat a murit, în urma accidentului.

„În urma accidentului un bărbat, de 49 de ani, din orașul Scornicești a decedat. Totodată, două persoane au fost rănite grav și alte 13 persoane rănite ușor”, spun poliţiştii.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice, mai spun oamenii legii.

Traficul a fost reluat pe ambele benzi, marţi seara.

Articolul precedentMobilizare pe Facebook pentru donare de sânge, după accidentul de la Priseaca. Apelul Centrului de Transfuzii
Articolul următorTribunalul Olt judecată astăzi cazul Sorinei. Procurorul general a cerut ca fetița să nu poată părăsi țara