Președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță a susșinut astăzi o conferință de presă la sediul partidului, alături de vicepreședintele Ioan Ciugulea. Niță a spus că îl susține pe Tudorel Toader  pentru funcția de ministru al Justiției și că ar fi de acord cu o eventuală hotărâre de urgență emisă de Guvern pentru amnistie și grațiere.

Întrebat de jurnaliști dacă este de acord cu o ordonanță de urgență a guvernului privind amnistia și grațierea, liderul ALDE Olt a precizat: „Aici e problemă pe care nu pot eu să mă pronunț, se dă sau nu se dă (ordonanța n.r.), că dacă ar fi după mine vă spun sincer că aș da-o, dacă ar fi după mine personal”, a precizat Niță.

El a mai precizat că ALDE olt îl suține pe Tudor Toadel la Ministerul Justiției și a  adăugat că ordonanța pentru amnistie și grațiere nu se va putea da fără semnătura lui Toader. „Dacă se dă o asemenea ordonanță de Guvern, el trebuie să o smeneze pentru că altfel nu se poate da ordonanța”,a  explicat Mihai Niță.

Articolul precedentAntrenor: „Pe Dănciulescu, îmi amintesc că l-am bătut. Claudiu mai merita bătut. Luţu era cuminte, dar l-au stricat fetele profesioniste din Bucureşti“
Articolul următorMcDonald’s a obținut certificatul de urbanism pentru restaurantul de la Slatina