58 de blocuri din Slatina intră în reabilitare anul acesta. Între timp, autoritățile pregătesc documentația pentru anveloparea ultimelor 248 de blocuri din oraș. Slătinenii trebuie să știe însă că vor intra în reabilitare numai blocurile înscrise într-o asociație de proprietari.

Cu 103 blocuri reabilitate în ultimii trei ani, Primăria Slatina are, pe lista de priorități, continuarea acestor investiții până la anveloparea tuturor blocurilor din oraș. În curând, va fi desemnat constructorul care să izoleze termic alte 58 de imobile.

În afară de acestea, ar mai fi încă 248 de blocuri nereabilitate în oraș. Primăria Slatina vrea să le anvelopeze pe toate și a făcut primele demersuri în acest sens. Direcția Administrarea Patrimoniului le-a identificat și acum ia legătura cu asociațiile de proprietari pentru realizarea documentelor premergătoare. „Avem un proiect mare, pentru 4 ani de zile. Vrem să facem un contract cadru pentru anveloparea tuturor blocurilor din oraș. În 2-3 săptămâni o să scoate în licitație acest contract cadru care cuprinde 248 de blocuri”, a spus primarul Slatinei, Emil Moț.

Articolul precedentEdiţia cu numărul nouă a Festivalului de Teatru de la Caracal a început, duminică seara
Articolul următorPescuia cu barca pe Olt, în perioada prohibiţiei. Jandarmii l-au prins şi i-au făcut dosar penal – FOTO