????????????????????????????????????

Liberalii au validat, joi, lista pentru alegerile europene din 26 mai în şedinţele BEX şi BPN ale partidului, iar primarul din Balş, Mădălin Teodosescu, a prins locul 16, neeligibil.

În cadrul întâlnirilor statutare ale PNL, au fost exprimate 32 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă”, iar două voturi au fost nule. La reuniunea Biroului Politic Naţional al partidului a participat jurnalistul Realitatea Tv, Rareş Bogdan, care deschide lista liberalilor pentru europarlamentare.

Contactat telefonic, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat că primarul din Balş nu candidează „de formă”, în ciuda faptului că locul său nu este eligibil. Liberalii mizează pe obţinerea a 10 locuri de eurodeputaţi, însemnând un scor al PNL între 25 şi 30%.

„Domnul primar este pe locul 16. În niciun caz nu este «de formă», având în vedere miza pe care o au alegerile europarlametnare de anul acesta. Ţinând cont că şi Marian Jean Marinescu, din zona noastră, este pe locul 10, zică că e bine”, a declarat Voiculescu.

Articolul precedent14 bărbaţi au bătut cu bestialitate un tânăr, pe terasa unui bar
Articolul următorPercheziții în județul Olt. Polițiștii au descins la suspecți de comerț ilegal cu tutun prelucrat