Ion Doldurea, actualul primar din Caracal, devenit cunoscut opiniei publice în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia unde 6 oameni au murit arși de vii, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. Edilul susținut de PSD este tatăl patronului stației GPL unde s-a produs tragedia. 

Ion Doldurea susține că a luat decizia de a candida pentru un nou mandat după ce a făcut o analiză a tuturor proiectelor pe care Primăria Caracal le are în desfășurare în oraș. Edilul a precizat că doar candidând ar putea spune că echipa sa „și-a făcut datoria față de cetățeni”.

Primarul din Caracal se autosuspendase din PSD după exploziile de la Crevedia. Pentru noul mandat este susținut însă de același partid. Doldurea este tatăl celui care deținea firma unde au avut loc exploziile din Crevedia, județul Dâmbovița.

Ultima declarație de avere a lui Ion Doldurea arată că acesta deține șase terenuri intravilane în Caracal, două case de locuit și nu mai puțin de 11 apartamente. În plus, mai figurează cu două spații comerciale, iar obiectele de artă din posesia acestuia sunt estimate la 80.000 de lei. Mai mult, în propria locuință, edilul și și fiii acestuia sunt pictați pe un perete al locuinței.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentCând încep înscrierile pentru clasa pregătitoare 2024
Articolul următorBenzina a ajuns iar la 7 lei! Prețul la pompă s-a scumpit de 7 ori de la începutul anului