Primarul Slatinei, Emil Moț, a venit la vot împreună cu soția sa. A vorbit despre importanța celor două referendumuri, precizând că cel pentru redefinirea familiei este fundamental.

Edilul Emil Moț a votat în această dimineață, al ora 10.30, la una dintre secțiile de votare de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”. Primarul a venit la urne împreună cu soția sa, iar după ce amândoi și-au exprimat opțiunea de vot, Emil Moț a răspuns la întrebările jurnaliștilor. „Sunt cu soția lângă mine, mai am și doi copii frumoși acasă. Frumoși pentru că sunt ai mei. Și aș vrea ca și copiii mei la rândul lor să aibă copii”, a spus edilul.

Emil Moț a explicat că ambele referendumuri sunt importante și i-a îndemnat pe oameni să își exprime și ei opțiunea. „Sunt două referendumuri importante, pentru că de luni vom ști cum se va numi județul nostru: Olt sau Olt-Romanați. Iar celălalt referendum este fundamental. Familia este temelia oricărei societăți, iar din punctul meu de vedere familia este constituită dintre un bărbat și o femeie”, a mai adăugat Emil Moț.

Articolul precedentCălugăriţele de la mănăstirile din Slatina, printre primii votanţi la Referendum – FOTO
Articolul următorVicepremierul Paul Stănescu, la Slatina: „În Anul Centenarului, este foarte important ca toți locuitorii județului să meargă la vot”