Oaspeți de seamă la Platul Copiilor, din Slatina. Mai mulți dascăli ai Palatului Copiilor Alexandria au venit să vadă oferta educațională, dar și noul sediu al instituției, cel mai modern din țară. Vizitatorii au fost încântați de ceea ce au găsit la Slatina și au plecat hotărâți să diversifice și ei activitățile pe care le derulează cu copiii din Teleorman.

Creațiile artistice care înfrumusețează holurile, sălile de clasă spațioase și primitoare, clădirea nouă și toată infrastructura Palatului Copiilor din Slatina i-au încântat pe dascălii Palatului Copiilor Alexandria, care au vizitat instituția olteană. Vizitatorii au fost încântați și de oferta educațională bogată și diversificată pe care au găsit-o la Slatina, iar la final au decis că o parte din cercurile atractive ale oltenilor se vor regăsi şi în Teleorman, de anul viitor. „Ca și experiențe, aș vrea să duc reîmprospătarea ofertei la palatul Copiilor Alexandria, având în vedere că aici, la Slatina, oferta este diversificată și cu mare atracție la copii”,a  spus Mariana Iana, director la Palatul Copiilor Alexandria.

Profesorii îndrumători şi conducerea Palatului Copiilor din Slatina şi-au arătat deschiderea pentru noi colaborări cu dascălii din judeţul vecin. „Este o colaborare de foarte mulți ani între colegii noștri, au proiecte comune, iar faptul că noi am finalizat execuția la noua investiție pentru ei a reprezentat o dorință de a vedea efectiv ce înseamnă un palat construit din temelii. Au fost impresionați, este, într-adevăr o invidie pozitivă din partea lor”, a spus  Ilie Brăileanu, directorul Palatul Copiilor Slatina.

Palatul Copiilor Slatina şi cel din Alexadria desfăşoară împreună mai multe proiecte culturale şi artistice, dar şi concursuri interjudeţene.

Articolul precedentÎn comă după ce s-a răsturnat cu autoturismul, la ieşirea din Caracal spre Deveselu
Articolul următorCe parcuri noi apar în Slatina, de anul viitor