Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina caută o firmă care să realizeze studiile de fezabilitate pentru două parcări. Acestea urmează să fie amenajate în două zone aglomerate ale orașului, la Zahana și în apropierea Direcției Agricole.

Reprezentanții municipalității au identificat cele două suprafețe de teren pe care vor fi construite parcările. Una se află pe strada Crișan, peste drum de fosta terasă Algrup, în imediata apropiere a căminului de nefamiliști, iar cealaltă în spatele blocurilor 1A și 3A de pe strada Arcului. „Avem în momentul de față în licitație studiile de fezabilitate pentru două parcări, una situată pe strada Crișan, în zona sălii de box și cealaltă pe strada Arcului, în zona Direcției Agricole. Sunt parcări la nivelul solului. Așteptăm să finalizăm licitația să vedem exact câte locuri de parcare noi vor fi în zonele respective. Sunt două zone aglomerate și am avut foarte multe solicitări pentru crearea de noi locuri de parcare”, a explicat Claudiu Dascălu, directorul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public.

Pentru parcarea de la Zahana este disponibilă o suprafață de aproximativ 1.100 de metri pătrați, teren ce va fi inclus în domeniul privat al Slatinei.

Articolul precedentUn nou focar de gripă porcină africană, confirmat în Teleorman. Văleni, cea mai apropiată comună din Olt
Articolul următorCare sunt procurorii olteni afectaţi de ordonanţa pe legile justiţiei. Le-a încetat delegarea la DNA Craiova