Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a anunţat că va candida pentru funcţia de şef al filialei judeţene, la Conferinţa de alegeri care se desfăşoară joi.

Marius Oprescu a declarat că are susţinerea actualului preşedinte, senatorul Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD, dar şi a membrilor din partid şi majorităţii primarilor. El a adăugat că va face echipă la conducerea filialei cu primarul Slatinei, Emil Moţ – preşedinte executiv, şi cu Virgil Delureanu – secretar general.

„Domnul preşedinte Paul Stănescu a anunţat că nu va mai candida, la această conferinţă, şi că mă susţine. Având în vedere că am susţinerea colegilor din partid şi a majorităţii primarilor, am hotărât să candidez la Conferinţa judeţeană, în echipă cu Emil Moţ, pentru funcţia de preşedinte executiv, şi cu Virgil Delureanu, pentru funcţia de secretar general”, a afirmat Marius Oprescu.

Conferinţă de alegeri extraordinară a PSD Olt se desfăşoară în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, joi, 16 ianuarie, la ora 13.00.