Doi candidați ai PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan și Marian Jean Marinescu au venit astăzi în Olt, să stea de vorbă cu alegătorii. Mai întâi au mers în Balș, apoi au venit în Slatina, unde au organizat un marș de la sediul partidului pe străzile principale.

Însoțiți de liderii locali ai partidului, dar și de președintele Ludovic Orban, cei doi candidați liberali au luat parte apoi la o conferință de presă. „Pe parcursul zilei am participat alături de invitații noștri la o întâlnire cu cetățenii orașului Balș, începând cu orele 10.00 și de la 13.00 ne-am întâlnit cu slătinenii”, a spus Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt.

Rareș Bogdan a vorbit despre primirea călduroasă de care a avut parte în Olt și în toată zona Olteniei. „Pentru mine, una dintre marile surprize ale acestei campanii începută în urmă cu 35 de zile în Oltenia, la Drăgășani este județul Olt. Cred că este o zonă populată de oameni care mi se potrivesc sufletului, pentru că semănăm foarte mult. Au foarte multă căldură, efuziune, pasiune și sinceritate, chiar și atunci când intră în dialog cu tine și nu sunt neapărat de acord. Dar discută, dialoghează, venind cu argumente”, a spus Rareș Bogdan.

Marian Jean Marinescu s-a alăturat echipei de campanie a PNL după ce ieri a participat la ultima sesiune plenară a Parlamentului European, care a avut loc la Strasbourg. A explicat că, în calitate de raportor pentru politica de transport a Uniunii Europene, a propus majorarea bugetului destinat acestui domeniu important.

De la ora 19.00, liberalii au luat parte la prima ediție a galei „I.C.Brătianu”, la care au participat toți președinții de organizații locale și aleșii locali ai PNL Olt.

Articolul precedentProiecte care promit să descongestioneze traficul din Slatina. Care este stadiul lor
Articolul următorPAGUBE IMENSE. Zeci de tone de furaje arse într-un incendiu provocat intenţionat – VIDEO