Firma care se va ocupa de colectarea și transportul deșeurilor din județ, Rosal,  face angajări. Reprezentanții societății au luat legătura cu primarii din mediul rural, să găsească șoferi pentru mașinile de gunoi. Au nevoie de 70 de persoane care să poată conduce autospecialele care transportă deșeurile.

Până să treacă la angajări, reprezentanții societății vor să își amenajeze și să deschidă sediul din Slatina. Acesta a fost stabilit în clădirea fostului restaurant Sâmburești, la etaj. „Am încheiat contractul pentru închirierea sediului, am adus mobilierul și așteptăm eliberarea documentației pentru înregistrarea sucursalei. Săptămâna viitoare va fi totul gata și vor începe să recrutăm personalul, în special pentru zona Slatina. Pentru celelalte localități am luat legătura cu primarii și am găsit, în mare pare, șoferii și personalul de care avem nevoie”, a  explicat Cătălin Ioniță, directorul Rosal.

În total, peste 70 de șoferi și mai mult de 120 de încărcători vor lucra în cadrul sucursalei din Olt a Rosal, firma care a câștigat contractul de colectare și transport al gunoiului din tot județul. Ei vor lucra pe mașinile noi pe care compania le-a comandat deja.

Articolul precedentPeste 80 de sancţiuni aplicate transportatorilor de persoane şi de marfă
Articolul următorDSVSA Olt: „Au fost verificate toate exploataţiile deţinătoare de porcine, nu s-a constatat niciun caz de îmbolnăvire sau de mortalitate“