Consilierii locali ai Slatinei au aprobat ieri documentația de avizare a lucrărilor și indicatorii tehnico-economici pentru reabilitare Liceului Economic. Unitatea de învățământ va beneficia de investiții importante, atât la refacerea structurii de rezistență și a fațadei, cât și la spațiile interioare.

Corpul principal din incinta Liceul Economic Slatina va fi reabilitat complet, primăria având documentația pregătită pentru accesarea de fonduri europene. Lucrările de intervenție au primit și aprobarea consilierilor locali.

„Se dorește reabilitarea structurală și termică a imobilului COLEGIUL ECONOMIC „P.S. AURELIAN”, precum și schimbarea finisajelor interioare, exterioare, dar și schimbarea instalațiilor electrice, termice și sanitare. Prin realizarea investiției se asigură îmbunătățirea condițiilor de viață, a gradului de confort al populației tinere aflată în perioada de educare”, de precizează în proiectul aprobat de municipalitate.

Valoarea lucrărilor este estimată la 6.8 milioane lei. Sunt prevăzute intervenții de consolidare a clădirii, anveloparea fațadei, refacerea șarpantei și acoperișului. Se vor înlocui, tâmplăria exterioară, instalația electrică și cea termică.

Articolul precedentSe lucrează la studiul de fezabilitate pentru reconstrucția Stadionului 1 Mai
Articolul următorElevii olteni şi-au aflat notele la simularea bacalaureatului