Primăria Slatina a dat startul înscrierilor la ediția a II-a  concursului “Crosul primăverii 5K”, competiție ce va avea loc în data de 12 mai, la Slatina. La eveniment sunt așteptați să participe toți cei care iubesc mișcarea, cei mai rapizi din partea municipalității premii în bani.

Competiția s-a bucurat de un real succes în rândul slătinenilor, la prima ediție, cea de anul trecut, participând 300 de persoane. De aceea, pentru anul acesta, numărul locurilor a fost suplimentat, ajungând la 350. „Înscrierile se pot realiza online prin transmiterea unui simplu mesaj la adresa de email ”[email protected]”, mesaj care trebuie să conțină: numele, prenumele și data completă a nașterii participantului. De asemenea, vă reamintim faptul că înainte de începerea competiției fiecare concurent va semna o declarație pe propria răspundere cu privire la participarea în cadrul acestui eveniment”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

Traseul este același ca și anul trecut, alergătorii având de parcurs o distanță de 5 kilometri.

Articolul precedentRăsaduri și îngrășăminte pentru fermierii olteni care vor livra tomate către supermarketuri
Articolul următorNenorocirile făcute de gruparea de proxeneţi şi cămătari din Caracal, printre care era şi un poliţist – VIDEO