Agenția Națională de Cadastru a lansat în licitație lucrările de cadastru general pe fonduri europene, în peste 140 de localități din întreaga țară. Opt localități sunt din județul Olt.  După adjudecarea lucrărilor firmele câștigătoare având termen 2 ani să finalizeze înregistrarea sistematică a tuturor clădirilor și terenurilor.

Radomirești, Dăneasa, Găneasa, Dobrosloveni, Mihăești, Bobicești, Fărcașele și Tătulești sunt cele 8 comune din Olt incluse într-un proiect cu fonduri europene, pentru a fi cadastrate. Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară a anunțat că a fost demarată licitația pentru contractarea lucrărilor.„Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat două proceduri de licitație pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 149 de unități administrativ-teritoriale (UAT). Printre acestea se numără și opt comune din județul Olt”, precizează reprezentanții instituției.

Firmele câștigătoare vor avea la dispoziție 2 ani din momentul încheierii contractului, să finalizeze lucrările. Până acum, în județul Olt au fost finalizate lucrări de cadastru general în comunele Brebeni, Iancu Jianu, Vădastra, Valea Mare, Vișina, Vișina Nouă, Oboga, iar la Milcov și Brastavățu sunt încă în derulare.

Articolul precedentTrei persoane, printre care un copil, rănite într-un accident rutier, în Balș
Articolul următorProiecte care promit să descongestioneze traficul din Slatina. Care este stadiul lor