O comunitate din Olt demonstrează că „omul sfințește locul”. Părinții și bunicii copiilor au renunțat pentru o zi la treburile gospodărești și au transformat curtea unității de învățământ într-un colț de rai.

Bucuroși că cei mici învață de anul acesta într-o grădiniță nouă, care dispune de cele mai bune condiții pentru educația preșcolarilor, părinții și bunicii copiilor din satul Mărgheni, Brâncoveni, au dat și ei o mână de ajutor autorităților. Au adus de acasă butași de trandafiri, dar și unelte de care au avut nevoie pentru a înfrumuseța curtea unității de învățământ. Împreună au reușit ca, într-o zi, să transforme spațiul exterior al clădirii într-un loc frumos și primitor, de care prichindeii se vor bucura mai ales la primăvară, când totul va înverzi. „Dacă se vrea, se poate! Mulțumim părinților și doamnelor educatoare pentru acțiunea voluntară de înfrumusețarea a parcului din fața Grădiniței cu Program Normal „Matei Basarab” din Ociogi-Mărgheni, #Brâncoveni”, a spus primarul din Brâncoveni, Ion Cheroiu.

Grădinița din Mărgheni a fost realizată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea proiectului fiind de 1,1 milioane lei. Copiii au săli de clasă moderne cu mobilier nou, gropuri sanitare și încălzire centrală.

Articolul precedentDouă cartiere din Slatina intră în reabilitare
Articolul următorOlt: Poliţiştii caută o fată care a sunat la 112 și a spus că este răpită