Lucrările de modernizare și extindere a rețelei de apă și canal din municipiul Caracal continuă, în această perioadă .

Potrivit primarului Ion Doldurea, lucrează în paralel cinci echipe  de intervenție astfel încât, odată începută reabilitarea, să se poată închidă lucrările în cel mai scurt timp.

„În acest moment nici o stradă în Caracal nu este blocată, deși se lucrează pe un număr însemnat de porțiuni de drum pentru schimbarea conductelor sau extinderea rețelei. Dorim ca în prima parte a anului viitor să se finalizeze lucrările pe străzile unde deja au început acțiunile de reabilitare a infrastructurii de apă și canal. După închiderea acestora, pe străzile care la momentul începerii acțiunii de reabilitare sau extindere a rețelei de utilități  exista pietriș, vom interveni și vom asfalta, astfel încât să redăm cetățenilor o infrastructură rutieră modernă”, a declarat Doldurea.

Valoarea investiţiei de la Caracal este de 109.345.075,00 lei fara T.V.A., din care, conform schemei de finantare, 85% reprezinta finanțare nerambursabila de la Uniunea Europeană, 135 constituie co-finanțare natională (buget de stat) și 2% constituie co-finanțare  locală (buget local).

Lucrările sunt finanţate cu fonduri europene, prin intermediul unui proiect derulat de Compania de Apă Olt.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentFilme în aer liber la Slatina Summer Film
Articolul următorVIDEO. Incendiu pe 100 de hectare de mirişte, în Piatra-Olt. Focul s-a propagat la culturi agricole şi gospodării