Şeful ALDE Slatina, fostul pedelist şi penelist Marius Bălaşa, s-a certat cu secretarul general al organizaţiei, fostul social-democrat şi liberal Alexandru Măceşanu, pe care l-a schimbat din funcţie cu un alt fost membru PNL, Mihai Cîrloganu.

Conflictul de la nivelul conducerii ALDE Slatina a fost confirmat de preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Mihai Niţă. Parlamentarul a declarat că decizia îndepărtării lui Măceşanu s-a luat pentru că altfel „partidul nu va mai funcţiona”.

„La Slatina, a fost secretar domnul Măceşanu. A apărut o discuţie, pe seama unor nemulţumiri, între secretarul general şi preşedinte. Până la alegerile de la nivel municipal, nu-i puteam lăsa împreună, atât timp cât au apărut nişte neînţelegeri. Cearta dintre ei nu era o problemă, dar am tras concluzia că dacă îi lăsăm pe amândoi, partidul nu va mai funcţiona. Noi nu avem acest interes şi atunci a rămas Marius Bălaşa interimar, a rămas acelaşi birou, numai că secretarul general este Mihai Cîrloganu. Împreună vrem să facă să funcţioneze organizaţia”, a afirmat Niţă.

Marius Bălaşa, fost candidat al PNL la Primăria Slatina, a trecut la ALDE, în martie 2017, alături de Mihai Cîrloganu, la acea dată preşedinte al TNL şi consilier local din partea acestei formaţiuni.

 

Articolul precedentMcDonald’s a obținut certificatul de urbanism pentru restaurantul de la Slatina
Articolul următorUn deputat ALDE şi-a declarat susţinerea pentru Paul Stănescu. „Ar trebui să rămână ministru“