Doi şoferi s-au ales cu amenzi şi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistaţi de poliţiştii din Olt conducând autoturismele cu o viteză peste limita legală admisă.

Miercuri seara, în jurul orei 20.00, polițiștii au depistat pe strada George Poboran, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 106 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din orașul Piatra-Olt, județul Olt.

Ulterior, în jurul orei 20.10, polițiștii au depistat pe strada Pitești, din municipiul Slatina, un autoturism ce circula cu viteza de 103 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 50 de km/h.

Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Cei doi au rămas fără permis şi au fost amendaţi.

„Cei doi tineri au fost sancționați contravențional, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-le eliberată o dovadă înlocuitoare, cu drept de circulație 15 zile”, transmite IPJ Olt.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentFestivalul Internaţional de Folclor „Căluşul Românesc”, în weekend la Teatrul de Vară din Caracal
Articolul următorMafia gunoaielor primește o lovitură de grație în instanță: judecătorii confirmă ancheta Realitatea Plus. Declarații halucinante ale avocatului Romprest