Alimentarea cu apă a fost întreruptă, vineri dimineaţa, în Slatina şi Caracal, din cauza unor lucrări de înlocuire a unor branşamente.

Potrivit unui comunicat remis de Compania de Apă, în Slatina, s-a întrerupt furnizarea apei în zona Piaţa Gării, pentru remedierea unei avarii pe un branșament în zona blocului 4, de pe Bulevardul AI Cuza, din municipiul Slatina.

„Alimentarea cu apă la blocul 4, de pe Bulevardul AI Cuza și la blocurile 7, 9, 10,11 din Piața Gării va fi oprită, în intervalul orar 9.30- 14.00. Facem eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametrii normali”, transmite CAO

În Caracal, sunt afectaţi consumatorii din zona centrală a municipiului.

„Compania de Apă Olt Sediul Secundar Caracal va modifica traseul unui branșament de apă și din acest motiv, alimenarea cu apă în zona Centrală din municipiul Caracal va fi oprită, astăzi, în intervalul orar 9.00-11.00. Facem precizarea că aceste lucrări sunt necesare pentru o mai bună funcționare a sistemului de alimentare cu apă și pentru îmbunătățirea calității apei potabile furnizate”, arată CAO.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentCulisele statului paralel | Cum au făcut avere frații Cristescu din marile tunuri date statului român – ce s-a ales de fabricile și uzinele timișorene
Articolul următorBilanț coronavirus: 5.593 de cazuri noi și 143 de decese. Vezi situația pe fiecare județ