Primăria Slatina organizează Revelion în aer liber, pe Esplandă. Nicoleta Oancea, Elena Ionescu ex Mandinga și formația Iris, cu Nelu Dumitrescu vor concerta în noaptea dintre ani. Spectacolul începe la ora 21.45 și se încheie după miezul nopții, cu un foc de artificii.

Slătinenii care nu și-au făcut alte planuri de Revelion pot petrece noaptea dintre ani pe Esplanadă, acolo unde primăria va organiza un spectacol. Începând cu ora 21.45 și până în primele minute din 2019 vor urca pe scenă artiști cunoscuți. „

Potrivit caietului de sarcini și contractului semnat cu societatea câștigătoare din București, în noaptea de Revelion va trebuie să avem la scenă următorii artiști: în deschidere, Nicoleta Oancea și bandul său, de la ora 21.45, după care vom avea un recital al artistei Elena Ionescu, ex Mandinga, apoi în final Iris, cu Nelu Dumitrescu, iar la ora 12.00 un spectacol de artificii”, a spus Gigi Vîlceleanu, viceprimarul Slatinei.

Toți participanții se vor putea încălzi cu o cană de ceai, oferită de municipalitate din cele trei puncte de distribuire deschise pe Esplandă, în noaptea de Revelion.

Articolul precedentPacienții Spitalului Slatina, urmăriți de aparținători printr-un sistem revoluționar de monitoare
Articolul următorCaptură pentru poliţiştii olteni. Peste 50 de kilograme de petarde, găsite într-o piaţă din Slatina