Vicepremierul Paul Stanescu reactioneaza inaintea primei sedinte a guvernului, dupa publicarea raportului MCV pe 2018 al Comisiei Europene, joi 15 noiembrie 2018, la Palatul Victoria din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFX FOTO

Preşedintele PSD de Olt, Paul Stănescu, cere un candidat comun al PSD-ALDE-Pro România în alegerile prezidenţiale de la finalul anului.

Stănescu spune că ar trebui desemnat cel care stă cel mai bine în sondaje, dintre Gabriela Firea (PSD) şi Călin Popescu Tăriceanu (ALDE).

„Soluţia unică este una singură, câştigătoare, spun eu, alianţă a celor 3 partide, PSD, ALDE, PRO România. Candidatul poate să fie… sigur, care are cele mai mari şanse, Gabriela Firea de la PSD, Călin Popescu Tăriceanu de la ALDE, Victor Ponta, spunând că nu candidează”, a declarat Paul Stănescu, luni, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD, citat de Agerpres.

Anterior, şi primarul general Gabriela Firea a vorbit despre maximizarea şanselor candidatului de strângă printr-o alianţa a celor trei partide.

„De putut poate să candideze PSD și de unul singur, dar pentru a-și maximiza șansele, eu cred că trebuie să desemneze cel mai puternic candidat, cel mai votabil candidat și, obligatoriu, din punctul meu de vedere o alianță electorală cu ALDE și Pro România. 100% merg pentru această alianță”, a afirmat Gabriela Firea.

Cu toate acestea, Viorica Dăncilă a declarat, duminică, că după discuţiile cu filialele din teritoriu, majoritatea s-au pronunţat în favoarea unui candidat din interiorul PSD.

Articolul precedentȘase focare de pestă la Cilieni. Toți porcii din comună vor fi uciși
Articolul următorVeşti proaste pentru fostul viceprimar din Olt, contrabandist de ţigări