Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a aprobat astăzi suplimentarea numărului de locuri pentru examinarea candidaţilor la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, cu un număr de 210 locuri. 

Locurile suplimentare vor fi repartizate pe zile de examinare, până la data de 04.10.2019, dată la care în prezent se programează candidaţii la proba practică. „La ocuparea acestor locuri vor avea acces toţi candidaţii, respectiv cei care se programează, care se reprogramează şi care s-au programat deja dar doresc reducerea timpului de aşteptare. Locurile suplimentare vor fi disponibile începând de mâine, 27.08.2019”, se precizează într-un comunicat de presă al Prefecturii Olt.

Această măsură a fost luată în vederea reducerii timpului de așteptare dintre proba teoretică și cea practică pentru obținerea permisului de conducere, urmare aprobării delegării unui agent de poliție de la IPJ Olt la SPCRPCÎV Olt, începând cu 01.09.2019, pe o perioadă de 6 luni.

Articolul precedentBacul de toamnă. Peste o sută de absenţi la ultima probă scrisă
Articolul următorSecţia pentru investigarea infracțiunilor din justiție îi anchetează pe operatorii 112 care i-au răspuns Alexandrei