Doi tineri din comuna Izbiceni au fost arestaţi preventiv, marţi, de Tribunalul Olt, după ce au fost depistaţi în trafic cu 88 de pachete cu droguri, ascunse într-un autoturism.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, luni, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Izbiceni, a fost depistat, în trafic, în timp ce conducea un autoturism în care se aflau trei pasageri. Cu ocazia efectuării controlului autoturismului, polițiștii au găsit 88 de pachete din hârtie, conținând substanțe ce ar fi putut fi droguri.

„La fața locului au fost chemați polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, care au ridicat cele 88 pachete din hârtie, ce conțineau fragmente vegetale uscate, în vederea continuării cercetărilor“, se arată în comunicatul citat.

În urma evenimentului, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt a reţinut pentru 24 de ore, doi tineri, în vârstă de 21 și de 19 ani.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost reţinuţi preventiv pentru 30 zile, fiind cercetați pentru trafic şi consum illicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive

Articolul precedentPreședintele PNL Olt „Biserica nu are ce să caute în campanii electorale
Articolul următorTensiuni între fostul şi actualul şef al PNL Olt