Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt a returnat taxa auto pentru toți contribuabilii care au depus solicitări în acest sens. Numai cei cărora le expiraseră conturile bancare nu și-au primit încă banii. În perioada următoare vor fi returnate, în aceleași conturi, dobânzile calculate pentru fiecare caz în parte.

Majoritatea oltenilor care au cerut restituirea taxei auto au primit banii în cont, au anunțat reprezentanții Fiscului, care au făcut primele plăți încă din luna aprilie.

Cei care au plătit taxele de înmatriculare după data de 15 martie 2013 vor primi în perioada următoare și dobânzile aferente, care sunt destul de consistente. Spre exemplu, pentru o taxă de 3.825 de lei, plătită în septembrie 2013, dobânda calculată până la data de 4 iunie, când taxa a fost restituită, este de 1.600 de lei. În cazul unei taxe de aproximativ 2.600 de lei, de exemplu, care a fost achitată la jumătatea anului 2016, dobânda calculată este de aproximativ 550 de lei.

Contribuabilii ale căror conturi bancare indicate în cerere au expirat între timp nu au intrat deocamdată în posesia taxei auto.

Aproximativ 25.000 de olteni au cerut restituirea taxei auto și au primit banii în cont.

Articolul precedentAccident spectaculos în intersecție. Ce a pățit șoferul
Articolul următorCazul Sorina ajunge și la Tribunalul Olt. Dosarul privind interdicția de părăsire a țării, strămutat de la Mehedinți