Dosarul legat de cererea de strămutare cu privire la interdicția de părăsire a țării, în cazul Sorinei, fetița luată din casa asistenților maternali, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost strămutat la Tribunalul Olt, magistrații Curții de Apel Craiova dând acest verdict în dimineața zilei de marți.

Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Craiova, Ionel Grigorie, a precizat că acest dosar era înregistrat la Tribunalul Mehedinți și că această cauză, privind interdicția micuței de a părăsi țara se va judeca, acum, la Tribunalul Olt.

„Admite cererea de strămutare. Strămută judecarea cauzei înregistrate inițial pe rolul Tribunalului Mehedinți, la Tribunalul Olt”, a declarat Grigorie.

Totodată, instanța a dispus, marți, refacere actelor îndeplinite înainte de strămutare, Tribunalul Olt dispunând ce acte trebuie să fie administrate, acum,  în cauza respectivă.

Articolul precedentToate taxele auto restituite. Cât vor fi dobânzile- explicațiile Fiscului
Articolul următorMinistrul Transporturilor, vizită pe șantierul drumului expres deschis la Balș, după ce președintele Ford s-a arătat nemulțumit de stadiul lucrărilor