Un accident rutier cu trei autoturisme implicate s-a petrecut, joi dimineaţa, pe drumul judeţean DJ 546 A, între localităţile Schitu şi Şerbăneşti, în urma evenimentului rutier rezultând şapte victime. Dintre acestea, patru au ajuns la spital, printre care un copil în vârstă de cinci ani şi mama sa.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, accidentul s-a petrecut din cauza unui şofer în vârstă de 24 de ani, care nu s-a asigurat atunci când a efectuat depăşirea autoturismului din faţa sa. Ulterior, a intrat în coliziune atât cu maşina depăşită, cât şi cu un autoturism care venea din sens opus.

„Din primele informaţii, se pare că un tânar de 24 de ani din comuna Movileni nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuatea manevrei de depăşire intrând în coliziune cu maşina depăşită şi cu o maşină ce venea din sens invers. Patru victime transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

La spital au ajuns patru persoane: trei femei cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani şi un copil în vârstă de cinci ani.

Articolul precedentCe au decis judecătorii în cazul poştaşului care a înscenat jaful maşinii cu banii de pensii, în Balş
Articolul următorPrima tranșă de vaccin antigripal a ajuns în Olt. Cine se poate imuniza gratuit