Trei dintre cei patru cămătari reţinuţi de poliţişti, în urma percheziţiilor desfăşurate în Caracal şi Corabia, au fost arestaţi preventiv de magistraţii Judecătoriei Corabia. Cel de al patrulea a fost plasat sub control judiciar.

Bijuterii, euro, lei, dar şi droguri au fost găsite de poliţiştii olteni, în urma celor 20 de percheziţii desfăşurate, luni, la Corabia şi Caracal, la persoane bănuite de camătă, șantaj, lovire sau alte violențe și contrabandă. Cinci persoane au fost duse la audieri.

Anchetatorii arată că, din 2016 și până în prezent, mai multe persoane ar fi acordat sume de bani, cu dobândă, altor persoane, iar, dacă banii nu erau returnați, ar fi folosit violența sau șantajul împotriva acestora.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 899 de grame de metal de culoare galben, sub formă de bijuterii, 46.545 de euro, 275.998 de lei, 1.250 de lire sterline, 39 de grame de material vegetal de culoare verde-oliv, 8 tablete de culoare albastră (total 4 grame) și 2 pliculețe cu praf de culoare alb (total 2 grame).

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentBilanț coronavirus 29 decembrie: 1.271 cazuri noi și 35 decese din care 2 anterioare
Articolul următorMĂSURILE pentru reducerea impactului valului 5 de COVID, făcute publice