Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, a ajuns la spital, miercuri seara, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul a transmis gestul live pe Facebook.

Bărbatul a încercat să se spânzure de grinda de la podul casei şi a transmis pe Facebook, live, întreaga scenă. El a fost găsit inconştient de echipajele de la Ambulanţă şi SMURD.

„Pacient găsit conștient, cu convulsii și marcă traumatică în zona gâtului urmează să fie preluat de echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță. La locul evenimentului au acționat echipajul SMURD Stoenești și o ambulanță SJA Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Potrivit IPJ Olt, bărbatul a fost salvat de ajutorul şeful de post din comuna Nicolae Titulescu şi de alţi doi săteni.

„La data de 01 decembrie a.c., la ora 18:17, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Nicolae Titulescu, încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o rețea de socializare.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți, care au identificat locuința bărbatului, iar agent șef principal Comănac Daniel a escaladat gardul și a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Cu sprijinul a doi cetățeni, care au sărit în ajutor, acesta a reușit să-l salveze.

Ulterior a sosit și echipajul de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale, precum și pentru internarea la Secția de Psihiatrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Poliţiştii au deschis şi un dosar penal.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentZiua marilor surprize la REALITATEA – Trustul media lansează DOUĂ televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star – LIVE VIDEO
Articolul următorPrimele suspiciuni de Omicron în România: Un jucător de rugby și alte 2 persoane, toți sosiți din Africa de Sud