Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Movileni, şi-a pus capăt zilelor, el fiind găsit spânzurat, joi dimineaţă, de fratele său.

Bărbatul a fost găsit spânzurat de un şopron, în faţa locuinţei. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii au deschis un dosar penal, însă nu există urme de violenţă.

„În această dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de o femeie, prin SNUAU 112 despre faptul că vecinul sau s-ar fi spânzurat. Echipa operativă s-a deplasat de îndată la față locului. Din primele verificări se pare că bărbatul, de 50 de ani, din comuna Movileni s-ar fi sinucis. Cadavrul nu prezintă urme de violență pe corp”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Surse apropiate familiei spun că bărbatul a mai ameninţat, în trecut, că-şi va pune capăt zilelor.

„Polițiștii sunt încă la față locului unde desfășoară cercetări. A fost solicitat medicul legist în vederea efectuării necropsiei”, a mai spus Alexandra Dicu.

Articolul precedentPoliţiştii au descins în comunităţile de romi din Iancu Jianu şi Caracal. Ce le-au spus copiilor de aici
Articolul următorViitorii liceeni de la „Alexe Marin“ Slatina, întâlnire cu foştii elevi ajunşi ingineri pe platforma industrială a Slatinei