Schimbare de suzeranitate în interiorul PNL Olt. „Junele” Ionuţ Comănescu a anunţat prin intermediul paginii de Facebook că a renunţat la serviciul pe care i-l dăduse Gigel Ştirbu la cabinetul său parlamentar şi a bătut palma cu Mario de Mezzo.

Reamintim că de Mezzo este chiar cel care a câştigat cursa internă din PNL pentru candidatura la Primăria Slatina, fără să participe. Ionuţ Comănescu şi Gabriel Buliteanu, singurii care erau înscrişi în această competiţie, au pierdut în faţa unuia venit din afară.

Imediat după anunţarea candidaturii lui de Mezzo, Comănescu a declarat public că nu-l cunoaşte şi că nu ştie încotro s-o ia, acum că a fost scos din cărţi. La trei săptămâni distanţă, fostul consilier al primarului PDSR Gheorghe Păunescu a reuşit să-l cucerească.

„În cele trei săptămâni de la anunțarea candidaturii lui Mario De Mezzo, am avut timp să evaluez cele întâmplate, să îl cunosc pe Mario și viziunea lui pentru o administrație liberală în Slatina. Sunt alături de echipa Partidului Național Liberal de la Olt și de candidatul desemnat pentru Primăria Slatina, Mario De Mezzo”, a scris Comănescu.

Fostul preşedinte al TNL Olt şi-a anunţat şi demisia din funcţia pe care o avea la Cabinetul Parlamentar al lui Gigel Ştirbu, situându-se astfel în echipa adversă deputatului din filiala judeţeană.

„Pentru a mă dedica în totalitate campaniei intense ce va urma și proiectelor pentru Slatina, am decis să demisionez de la Cabinetul Parlamentar al domnului deputat, Gigel Știrbu, la care lucrez în prezent”, a mai transmis Comănescu.

Articolul precedentAjunge la Slatina Primul Muzeu al Iluziilor Optice din România
Articolul următorOlt: Accident cu patru autovehicule, printre care un TIR. Două persoane, la spital