Direcția Administrarea Străzilor Slatina a amplasat un nou sens giratoriu în oraș. În urma unor consultări cu Poliția Rutieră, s-a stabilit că e nevoie de reguli noi în intersecția dintre Bulevardul A.I. Cuza și strada Tunari. Parcul și restaurantul McDonald’s atrag tot mai mulți vizitatori și apăreau blocaje în trafic.

Se circulă în sens giratoriu la intersecția dintre străzile Tunari și A.I. Cuza, în zona McDonald’s. De ieri, a fost impusă noua regulă de circulație, zona fiind din ce în ce mai aglomerată, după deschiderea restaurantului. Cel mai mult aveau de așteptat cei care veneau de pe Tunari, să iasă pe A.I. Cuza. „În ultima perioadă s-au inaugurat aici investiții, numărul mașinilor care tranzitează această zonă este mare și au început să apară ambuteiaje în trafic, mai ales pe direcția dintre unitatea militară”, a explicat Daniel Murguleț, șef birou DASIP Slatina.

Cei de la Administrarea Străzilor analizează acum și traficul din intersecția de la Finanțe, unde s-ar putea amenaja un alt sens giratoriu, dacă și Poliția Rutieră își va avizul.

Articolul precedentŞeful ALDE Olt: „N-am înţeles această strategie aplicată de domnul Tăriceanu. Cel puţin mie nu-mi este clar, poate alţii au înţeles ce trebuie“
Articolul următorOltenii cu media zece la Evaluarea naţională şi Bacalaureat, premiaţi de Guvern