Un agent de poliție de la Potcoava este cerctetat penal după ce, ieri, a bătut crunt o femeie din localitate. Victima a sunat la 112 și a cerut ajutor. Femeia în vârstă de 49 de ani a ajuns la spital, în urma loviturilor. Ea a povestit că polițistul era băut și a încercat să o violeze.

Incidentul s-a petrecut în locuința bărbatului din Potcoava, unde femeie a venit de bunăvoie și a declarat că îl cunoștea pe polițist. „Polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuții in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie”, au transmis reprezetanții IPJ Olt.

Barbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava si era în concediu de odihnă, la locuința sa. El este cercetat penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe , cercetarile fiind efectuate sub coordonarea procurorului.

Polițistul este cercetat acum și disciplinar de conducerea IPJ Olt și riscă să își piardă locul de muncă „Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției., urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale”, au mai spus reprezetanții IPJ Olt.

 

Articolul precedentBodyguarzii lui Codiță, sub control judiciar după intervenția agresivă de la Caracal
Articolul următorLemne de foc pentru familii nevoiașe. Un preot din Olt încălzește casele sărmanilor