Roţile autoturismului senatorului PSD Renică Diaconescu au fost tăiate, luni, în timpul campaniei în comuna Cungrea, parlamentarul acuzându-l pe preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, primar al localităţii, că s-ar afla în spatele incidentului.

Renică Diaconescu a explicat că i-au fost tăiate roţile din spate, autorul sau autorii aşteptând ca şoferul său să se îndepărteze de autoturism.

„Am trimis şoferul cu nişte materiale, în comună. A oprit maşina, a plecat să lase materialele şi, când s-a întors, cauciucurile din spate erau tăiate. Colegii mei de acolo spun că şi în campania trecută a fost un incident similar, când cauciucurile cuiva au fost tăiate, toate patru. Pe mine m-au lăsat doar cu două, au fost mai miloşi”, a explicat senatorul.

Parlamentarul susţine că preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, s-ar afla în spatele acestui eveniment, acesta luând la propriu îndemnul lui Ludovic Orban „puneţi-vă cu bâtele pe ei”. Renică Diaconescu a adăugat că va depune şi o plângere oficială la organele de poliţie.

„Primarul de acolo este un om care are o gaşcă de oameni aduşi special, îi păzesc zonele unde se ocupă de jocuri de noroc. Nu cred că a făcut-o un ţăran de acolo, nu cred că oamenii de acolo ar face aşa ceva. O să fac şi o plângere la poliţie. Sper să-mi dea imaginile de pe camerele de supraveghere, dar nu le-au şi şters deja”, a declarat Diaconescu.

La rândul său, Liviu Voiculescu susţine că nu are niciun ameste în acest caz, adăugând că dezaprobă astfel de compartament.

„Când s-a întâmplat? Habar nu am. Nu ştiu unde s-a întâmplat. Să anunţe poliţia. Normal că dezaprob orice astfel de comportament. A dat nişte scrisori pe acolo, dar asta este altceva”, a afirmat Liviu Voiculescu.

Articolul precedentOltul, județ pilot pentru racordarea tuturor localităților la rețeaua de gaze. Astăzi a fost prima ședință tehnică
Articolul următorRoman Burki de la Borussia Dortmund vine în judeţul Olt pentru un meci demonstrativ