Două proiecte derulate de Primăria Perieți, în care sunt incluse șase poduri ce vor fi construite peste pârâul Iminog sunt gata să înceapă. Pentru cinci dintre poduri s-a desemnat câștigătorul lucrărilor, care a început deja proiectarea, iar pentru celălalt se scoate la licitația parte de construcție.

Cele șase poduri se realizează cu bani de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar cu aceste investiții fiind rezolvate problemele comunității care locuiește în cartierul aflat dincolo de ape. În prezent, mașinile trec prin apă, iar pietonii pe niște punți îmbătrânite. Unul dintre poduri este inclus într-un proiect alături de un drum comunal care va fi modernizat, iar celelalte cinci sunt toate incluse într-un alt proiect. „În momentul acesta la primul proiect de asfaltare și pentru acel pod s-a decontat proiectarea și urmează să urcăm pe SEAP și partea de execuție. La celălalt proiect cu cele cinci poduri peste Iminog am terminat licitația, se știe câștigătorul, am dat ordinul de începere la proiectare. Sperăm ca până la sfârșitul anului viitor să încheiem toate lucrările”, a  explicat Costin Vâlceleanu, primarul comunei Perieți.

Edilul spune că atunci când apele Iminogului cresc, oamenii care locuiesc în cartierul aflat dincolo de pârâu nu mai pot ajunge acasă decât pe jos, traversând punțile din lemn.

Articolul precedentS-a desfiinţat o trecere pentru pietoni dintr-o zonă aglomerată a Slatinei
Articolul următor„Ştafeta veteranilor“ trece prin judeţul Olt. Jandarmii olteni, printre alergători