Jandarmii olteni se numără printre alergătorii din cadrul „Ştafetei Veteranilor”, eveniment organizat de Asociaţa Voluntarilor Invictus în contextul sărbătoririi la 25 octombrie a Zilei Armatei României. Astăzi, traseul porneşte din Slatina şi continuă spre Râmnicu Vâlcea.

Potrivit Jandarmeriei Olt, cei 85 de kilometri vor fi parcurși în alergare în aproximativ nouă ore. Fiecare traseu este calculat astfel încât toate cele trei traseele să se întâlnească pe data de 25 octombrie, la Carei.

Evenimentul aflat la a V-a ediție şi al cărui scop este să promoveze valorile naționale și respectul față de veteranii și eroii României de ieri și de astăzi se va desfășura în perioada 8 – 25 octombrie 2018.

Traseele de alergare sunt grupate pe trei direcții, pornind din Timișoara, București și Tulcea către Carei. Traseele sunt parcurse în etape zilnice, calculate astfel încât să se întâlnească la Carei pe 25 octombrie, ziua în care a fost eliberată ultima localitate de sub ocupație străină.

Invictus este un proiect de voluntariat care unește mediul militar cu cel civil, un grup de oameni capabili să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire.

Articolul precedentUndă verde pentru construcția celor șase poduri de la Perieți
Articolul următorCum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi