O persoană şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut în urmă cu puţin timp la intrarea în Slatina, dinspre dispre Piteşti, potrivit unor informaţii. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Valea Mare.

Traficul rutier este în continuare blocat.

În accident ar fi implicat un singur autoturism.

„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf  și cuprins de flăcări. Traficul rutier este complet blocat, desfasurandu-se activități de stingere a incendiului și salvare a victimelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Şoferul, care prezenta arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului, a decedat.

„Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești, la un accident rutier urmat de incendiu. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat. Pompierii au lichidat incendiul, trupul neînsuflețit al șoferului fiind extras de pompierii de la descarcerare. Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentSONDAJ INSOMAR. Cine ar câștiga ACUM alegerile parlamentare în România. TENSIUNI la nivel înalt. SCORUL care pulverizează partidul lui Ponta
Articolul următorBilanț coronavirus -12 februarie