Mai mulţi tineri au manifestat din nou, miercuri seara, în Slatina, împotriva măsurilor restrictive şi pentru ridicarea obligaţiei de a purta mască sanitară de protecţie. De această dată, s-a scandat şi pentru deschiderea sălilor de jocuri de noroc.

La Slatina s-a ieşit în stradă pentru a doua seară la rând, însă de această dată numărul protestatarilor a fost mult mai mic. Şi acum s-a mărşăluit pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza.

Dacă seara trecută s-a scandat inclusiv împotriva echipei de fotbal Steaua, printre scandări din această seară s-a numărat „Dați drumu’ la cazinouri, bă!”, cu trimitere la redeschiderea sălilor de jocuri de noroc.

Atât jandarmii, cât şi poliţiştii au aplicat zeci de amenzi, după prima seară de protest. Şapte amenzi în valoare totală de 10.600 lei au fost aplicate de jandarmii olteni, în timp ce poliţiştii au aplicat  37 de amenzi în valoare totală de 16.250 lei. Contravenţiile au vizat deplasarea în intervalul 22:00-05:00, nepăstrarea distanțării fizice și a normelor de protecție individuală, dar şi încălcări ale normelor de conviețuire socială și ale legislației privind circulația pe drumurile publice.

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentPolitica o fi curvă, dar cu presa „de budoar” cum rămâne? Mișcarea „muy caliente”, de la dreapta la stânga, a înflăcăratei familii Buble
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 179. Dubioșii din jurul politicienilor conspiraționiști