Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Strejeşti, a fost săltat de poliţişti după ce a început să ameninţe că loveşte cu o bâtă autoturismele, pe o stradă din Slatina.

Imaginile au fost filmate şi postate pe Facebook, iar poliţiştii s-au sesizat.

 

 

„În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini, în care este prezentată o persoană în timp ce amenință că lovește autoturisme pe o stradă din municipiul Slatina,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu și au demarat efectuarea de verificări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru identificarea persoanei in cauză.

În urma activităţilor desfăşurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina împreună cu poliţiştii locali din cadrul Poliţiei locale Slatina au depistat persoana în cauză, respectiv un bărbat de 61 de ani, din comuna Strejeşti, judeţul Olt. Întrucât la momentul depistării, bărbatul s-a manifestat agresiv, acesta a fost încătuşat de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei municipiului Slatina, urmând a fi dispuse măsurile legale împotriva acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Sursa: Realitatea de Olt