Magistraţii Tribunalului Olt au rămas în pronunţare asupra cererii familiilor victimelor lui Gheorghe Dincă de blocare a vânzării la licitaţie a maşinilor care se aflau în curtea din Caracal.

Decizia de valorificare a autovehiculelor deţinute de Dincă este contestată deoarece aceastea încă mai pot constitui drept probe. Avocatul familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a declarat că Gheorghe Dincă şi-a însuşit cererile familiei şi a declarat că nu i s-a cerut acordul pentru vânzarea maşinilor.

Instanţa a rămas în pronunţare.

Chiar dacă nu există o sentință definitivă în cazul crimelor de la Caracal, cele două autovehicule care erau în proprietatea lui Gheorghe Dincă au fost ridicate de autorități în timpul verificărilor din ”casa groazei”.

Conform Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, autoturismul Renault Megane este cel cu care se presupune că le-ar fi răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dar și dubița aflată în curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație pentru prețul de pornire de 1.033 de lei, autoturismul, respectiv 5.017 lei, autoutilitara.

În anunțul de licitație pentru ambele autoturisme se precizează faptul că sunt nefuncționale pe motiv că interiorul este demontat și deteriorat. Locul de predare este localitatea Drăgănești, din județul Olt.