Asfaltarea străzii Dinu Lipatti, din Slatina, începe în câteva zile, anunță reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public (DASIP). Toate celelalte lucrări, care presupuneau decopertarea asfaltului vechi de pe carosabil și refacerea trotuarelor au fost finalizate.

Lucrările de modernizare a străzii Dinu Lipatti, din partea de jos a orașului, se apropie de final. De la sfârșitul lui septembrie și până acum, muncitorii și utilajele au lucrat la pregătirea carosabilului pentru reasfaltare, la amplasarea de noi borduri și la refacerea trotuarelor. Următoarea etapă este turnarea noului strat de asfalt. „În câteva zile va începe turnarea asfaltului și sperăm ca în două săptămâni să încheiem această operațiune. Mai rămân apoi de executat finisajele și ridicarea gurilor de canalizare”, a spus Daniel Murguleț, șef birou în cadrul DASIP Slatina.

Investiția a inclus refacerea a aproximativ 2.900 metri pătrați de trotuare și 4.500 de metri pătrați de carosabil, costurile fiind de aproximativ 680.000 lei fără TVA.

La startul lucrărilor, constructorul a anunțat că totul se va termina până la sfârșitul anului.

Articolul precedentTrotuare reabilitate şi piste pentru biciclete cu bani europeni, într-un oraş din Olt
Articolul următorDe ce nu e gripă porcină africană în Olt. Director DSVSA Olt: „Nu e noroc“